Referencer

Jeg er dybt taknemmelig over, hvad jeg har fået igennem Ignatius’ Åndelige Øvelser og Inge Merete. Jeg fået et personligt forhold til de bibelske tekster, og derigennem en tættere relation til Jesus Kristus. Kort sagt et fordybet åndsliv. Jeg føler, at jeg er blevet mere mig selv, er blevet mere rummelig og mere  nærværende, og min relation til mine nærmeste er forbedret.
Det smukkeste og mest vigtige er sket mellem min kone og mig. Hun siger, at jeg er begyndt at se på hende på en måde, som hun altid har ønsket, at jeg ville se hende, og hun har lagt mærke til mit nærvær. Især forundres hun over mit nærvær i samværet med vore børnebørn. Hun ser igen den mand, hun i sin tid forelskede sig i.
En retrætedeltager

 

Inge Merete har hjulpet mig til at leve mit liv – som mig!
Marianne Leer, coach og hospitalsklovn

 

Jeg får mere ud af en samtale med Inge Merete, end med psykologen. Og så er det også meget billigere.
Margrethe Jacobsen, pensionist

 

Inge Merete Gross har et sjældent stort engagement og evne til at finde ind til det dybeste i mennesket.
Gunnar Lundgaard, arrestforvarer

 

Inge Merete har en dyb indsigt i både det at være et åndeligt søgende menneske og samtidigt leve i en travl og overfyldt hverdag. Hun har en særlig evne til at vide lige, hvor det menneske ER, som hun sidder overfor, og hun er ikke bange for at byde ind med nye muligheder for at opnå indsigt og fred.
Karin Olsson, plejemor

 

Inge Merete Gross er dynamisk og evner at kombinere sin erfaring med ny viden og indsigt. Hun evner at lytte, er empatisk og en god ”fødselshjælper” i den vanskelige samtale, idet hun formår at etablere et nådefuldt ”evangelisk rum”, hvor de store teologiske perspektiver på tro og nåde bliver til nærværende og livgivende erfaring for den, der søger hjælp.
Bent Falk, præst og psykoterapeut

 

Mit liv har fået en ny dimension. Jeg taler ikke længere til Gud. Jeg taler MED Gud. Det er forunderligt og meget livsbekræftende. Tak, Inge Merete!
Kirsten Christensen

 

Jeg har virkelig stor glæde af bogen, ‘Træd Nye Spor’. Det er altså helt fantastisk! Jeg er så glad for sessionerne og opgaverne og det rykker så meget. Jeg græder så mange hellige tårer og får renset godt ud. Jeg har haft den længste positive, kreative periode i mit værksted dette forår, nogensinde, takket være det arbejde med bogen og de nye bekræftelser og det hele. Og jeg går og GLÆDER mig fra uge til uge til jeg igen skal ‘møde Gud’. Det er virkelig stort og du skal have stor tak for at have skrevet den og øset af alt det du har…
Signe Heinesen, billedkunstner, København

 

Uhm, jeg har kastet mig hovedkuls ind i bogen “Træd nye spor – med Gud som coach” og haft en utroligt forløsende samtale med Inge Merete – jeg er overrasket. Overrasket over alt det, der allerede er sket – alt det, jeg har mærket – Jeg har mærket Gud – og alt det, der åbner, når jeg omend noget modvilligt spørger om hjælp. Jeg føler mig i SÅ gode hænder – hos Inge Merete og i Guds favn. TAK.
Lise Damkjær, Care4you

 

På retræten opdagede jeg, at Gud ikke er noget fjernt og højtragende. Gud er lige her! Han er virkelig – og helt nede på jorden.
Lisbeth Madsen, zoneterapeut

 

Tak for dine inspirations-mails, og billeder – som giver mig megen glæde.
Dagmar Ludmilla Pedersen

 

Inge Merete Gross har lært mig at bede, og det har forandret mit liv!
Carsten Dyreborg, lærer

 

Tak for et usædvanlig dejligt og inspirerende forløb med ’sjælemalerier’, og tak til de andre deltagere, som det var en glæde at møde.
Jeg har allerede anbefalet det og håber at du holder flere.
Dorit Brøndum, speciallæge i psykiatri

 

Tusen takk for inspirerende malehelg i ditt flotte atelier på Islands Brygge ?
Kari Veastad, Stavanger, Norge

 

Man går aldrig forgæves til Inge Merete Gross med et problem, og man er tryg i hendes hænder, da man ved, at hun altid vil en det bedste.
Edith Andersen, menighedsrådsformand