Udgivet i Skriv en kommentar

Gå ikke vild!

Hvor er jødernes nyfødte konge? Vi Har set Hans stjerne. (Matt 2,2)

Måske har du også oplevet at se en stjerne, et indre lys? Og du var overbevist om, at nu var du på rette vej. Men efter en tid klingede lyset af. Det var det, der skete for vismændene. De havde fulgt stjernen igennem tykt og tyndt. Men da de næsten er fremme, tager de selv føringen, for hvor skal man finde en nyfødt kongesøn, om ikke på kongeslottet? Og netop i det øjeblik, hvor de troede, at nu kendte de selv vejen, gik de vild.

For at finde Gud, må vi give slip på vore indgroede holdninger og selvrådighed.
Oftest finder du Gud dér, hvor du mindst venter det.

Jf. Den danske Salmebog nr. 24 En vej eller anden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *