Udgivet i Skriv en kommentar

Gud er altid mere…

Født af Gud
“På hellige bjerge har jeg født dig, som dug af morgenrøden moderskød.” (Sl 110,3b)Gud bruger både mandlige og kvindelige egenskaber til at beskrive sig selv. Men hvad enten vi siger ‘han’ eller ‘hun’, vil Gud altid være mere. Jeg har valgt at sige ‘Han’. Måske under påvirkning af den store betydning min egen far har haft og har i mit liv.
Og når jeg bruger stort H, er det for at signalere det altid større. Gud vil altid være mere, end vi kan forestille os.
Nogen mener, at Gud blot er energier i sfæren, men så gør man også Gud for lille. Gud er kærlighed (1. Joh 4,8), den største kraft, der findes. OG Gud er et ‘du’, som elsker dig, og som du kan henvende dig til – og få svar.
Hvad tænker du om det?
Hvem eller hvad er Gud for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *